Wibo Cosmetics Queen Size Szempillaspirál vélemény

A Wibo Cosmetics a legújabb Queen Size szempillaspirálja a tökéletes választás azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék elérni a nagyon kívánatos macska szemhatását egy szexi megjelenéshez. De tényleg ez a forradalmi szempillaspirál?

Wibo Queen Size Szempillaspirál Összetétel 

A Queen Size formulát klinikailag tesztelték, és ez azt jelenti, hogy az alkalmazás során nincsenek allergiás kockázatok. A szempillaspirál összetétele a természetes méhviasz, a szintetikus méhviasz, a pálmalevélből származó karnauba viasz, a jojobaolaj észtere, a glicerin, az E-vitamin, az arab gumi és a természetes fekete színezőanyag. Ennek a szempillaspirálnak a legnagyobb pluszja az, hogy összetétele nem tartalmaz TEA-t, parabént és egyéb káros összetevőket. Ez a Wibo szempillaspirál is illatmentes.

Wibo Queen Size Szempillaspirál Design 

A Wibo Cosmetics ezzel a szempillaspiráljával kellemes élményre számíthat? Kellemes, mert a szempillaspirál nagyon könnyen alkalmazható, hála az applikátorának. A Queen Size szempillaspirál kefe egy kicsit nagy, kissé hajlított és vastag szőrű. Néhányan inkább a szilikon kefét kedvelik, de ez is remekül működhet. Könnyebb a szempillaspirál használata a szemek sarkában, mert a kefe teteje valamivel vékonyabb.

Wibo Queen Size Szempillaspirál Állag 

A Wibo Queen Size Mascara sűrű állagú, ami sok hölgy számára egy hatalmas plusz. A pigmentációja is nagyon intenzív. Azonban a kellemes alkalmazás ellenére egyesek nem elégedettek a hatással, mások pedig csalódnak benne.

Mivel a Wibo Cosmetics Queen Size szempillaspirál nagyon vastag, ami esetleg a befejezetlen csomagolásnak köszönhető, könnyen túl sokat alkalmazhat belőle. Ezáltal a szempillák egymáshoz ragadhatnak, és ezáltal csomókat hoznak létre. Ezt a problémát úgy oldhatja meg, hogy kifésüli a pilláit, így azok ívesek,l hosszúak, és vastagok lesznek. Természetesen jobb lett volna, ha ezt a hatást anélkül elérnénk, hogy javítgatnunk kellene rajta.

Az ítélet

A Wibo Queen Size Mascara rendkívül gazdag formulával büszkélkedhet. Nagyon világos összetétele van, amely pozitív meglepetést okoz a feszhasználóknak. Néhányan azonban nem igazán nevezik ezt a szempillaspirált rendkívül gazdagnak. A vállalat képes volt elérni a tartós és intenzív hatást, a magas pigmentáció miatt. Azonban a tartósság nem igazán az erőssége.

Wibo Cosmetics azt is állítja, hogy a szempillaspirál kefe egyetlen húzása elegendő ahhoz, hogy megvastagodjon, hosszabbodjon, és ívesítjen a pillákon. Ez a hatás azonban csak a kefélés után érhető el. Azt is állítják, hogy a szempillaspirál pontosan elosztja az összes szempillát, és többdimenziós hatást eredményez, anélkül, hogy csomókat képezne vagy a szempillákat egymáshoz ragasztaná. Az applikátor lehetővé teszi, hogy a szempillaspirál rövid szempillákon is eloszlatható legyen. De ez nem olyan értékes, mivel csomós és tüskés lesz a végeredmény.

Mindent összevetve, a Wibo Cosmetics Queen Size Szempillaspirál jó, bár megvannak a saját gyengepontjai.

Kérjük, olvassa el a cikket a témáról a műszempillák.

Bejegyzés ugyanabból a kategóriából: