Category Otthon, kert és berendezés

Hőszigetelés 2022-ben profi módon

Nem túlzás azt mondani, hogy a 2022-es év az energiaárakról szól. Egy néhány évvel ezelőtt ez még nem nagyon volt téma. Mindenki teljes gőzzel fűtött és nem nagyon gondolkodott a hó végén fizetendő villandy vagy gázszámla végösszegéről. A világpolitika azonban 2022 tavaszán mondhatni kicsit felfordult és egyre inkább kezdenek középpontba kerülni az olyan beszélgetések, amelyek során a növekvő energiaárakról panaszkodunk. Mit tehetünk ebben a helyzetben?

Read More

Alapvető karácsonyi díszek minden házhoz

Néhány ember számára igazán nagy gond a karácsonyi ünnepek megtervezése. Közülük sokan úgy ünneplik az időszakot, hogy otthonaikat a legünnepeltebb Miravila karácsonyi díszekbe terítik. A füzérektől kezdve a fényeken át, a fagyöngyökig, a Mikulásokon, a rénszarvasokon, a betlehemen át a hóemberekig valóban végtelen választás van a karácsonyi motívumok tekintetében.

Read More

Mesés kert – inspirációk igényeseknek

Az álmaink kertje felé vezető ösvényen a telek megvásárlása jelenti az első lépést. Nem kell nagy kert ahhoz, hogy vendégeket fogadhassunk vagy különleges kiegészítőket helyezhessünk el. Minden kertben szükség van például kerti padra, függetlenül attól, hogy mekkora területről van szó, milyen stílusban rendezik be, és hogyan töltik szívesen szabadidejüket a ház lakói.

Read More