Category Technológia és számítástechnika

Az okostelefon elképzelhetetlen telefontok nélkül

Mielőtt legyintenél a címbe foglalt felvetésre, hozzátennénk egy fontos dolgot: ezt nem mi állítjuk, hanem a piaci eladások, a fogyasztói viselkedés, vagyis, ti mindannyian, akik nap mint nap okostelefonoztok. Számos felmérés készült világszerte, amelyek arra mutatnak rá, hogy a fogyasztók számára ma már szinte magától értetődő, hogy a telefonok mellé telefontokok is szükségesek.

Read More

Lehetséges az adatok mentése USB-kulcsról?

Ha nemrégiben elvesztette az USB-meghajtón tárolt fájlokat, talán azon tűnődik, hogy egyáltalán lehetséges-e az adatok mentése az USB-kulcsról

Az adatok ma minden eddiginél fontosabb szerepet játszanak az emberek digitális életében. Ez azt jelenti, hogy meg kell védenie az USB flash meghajtókon tárolt fontos dokumentumokat, fájlokat, videókat és képeket, mivel azok pótlása lehetetlen. 

Read More

Az autos telefontartók alapjai

Az autós telefontartó vásárlásnak nem kell feltétlenül nehézkesnek és macerásnak lennie. Mindaddig, amíg tudja, mit kell keresni, nem valószínű, hogy gondja lesz a legmegfelelőbb termék megtalálásával.

Megfontolható dolgok

A telefonja

Mielőtt kiválasztaná a megfelelő autós tartót, először ellenőrizze okostelefonjának méretét és súlyát, mivel ez egy fontos szempont vásárláskor. Ha például egy nagyobb méretű okostelefonja van, akkor a legjobb választás a mágneses autós tartó.

Read More

Mobiltelefon tok

A mobiltelefon tok kétségkívül a legjobb kiegészítő a telefonja számára

Manapság a mobiltelefon használata már megszokott dologgá vált s ahogyan az évek telnek, nap mint nap újabb és egyre több modell jelenik meg, melyek arra ösztönzik a fogyasztókat, hogy egyre gyakrabban vásároljanak kiegészítőket.
Minden mobiltelefon rendelkezik különböző kiegészítőkkel és számos funkcióval, melyek arra hivatottak, hogy javítsák a felhasználók használati tapasztalatait s ugyanakkor védjék a telefont mindenféle külső tényezőktől melyek ideiglenes vagy tartós kárt okozhatnak a készülékben.

Read More