Üdvözlet, nem félek tőled! És az autóm sem

Ha nem áll rendelkezésére fedett parkolóhely, fontolóra veheti egy ideiglenes menedékhely építését. A helyi bevásárlóközpontokban például általában vannak félmerev burkolatok, amelyeket a házhoz rögzíthet, így építhet egy menedéket, amelyet alkalmanként használhat az autója védelmére. A mi tanácsunk azonban az, hogy használjon speciális jégeső elleni autófedelet. De mi is ez a jégeső elleni autófedél?

Az autó jégeső withcar.hu elleni védelemnek is nevezett, egyfajta takaró, amelyet a jégeső okozta károk korlátozására terveztek. A takaró a szélvédőre, a motorháztetőre és az autó egyéb külső alkatrészeire helyezhető. A helyére helyezve a fedél megvédi autóját a jégesőtől, amely egyébként horpadásokat és egyéb károkat okozhatna a járművön. Csak egy típus létezik? Természetesen nem!

Az autófedél használata számos előnnyel járhat, különösen olyan időszakokban, amikor a jégeső gyakori.

Milyen jégeső elleni védőburkolati lehetőségek állnak rendelkezésre?

A jégeső elleni védelemhez négyféle autófedél létezik:

Az esernyős autósátor

Az autós napernyősátor általában üvegszálas anyagból készül, és nagy igénybevételre szolgál. Az ilyen típusú sátrak úgy készülnek, hogy akár 30 mérföld/órás szélnek is ellenálljanak. Emellett könnyen felszerelhetők és eltávolíthatók, és általában lopásgátló technológiával vannak felszerelve.

Az autóernyősátrak nagyon népszerűek a jégeső elleni védőburkolatok, mivel hordozhatók, és gyakorlatilag bárhová felszerelhetők, ahol a járműve parkol. Az autós napernyő napellenző azonban nem fedi le az egész autót. Ha tehát ezt az opciót választja, érdemes egy másik autós jégeső elleni védelemmel párosítani.

A jégeső elleni autófedél

Vásárolhat olyan személyre szabott autófedelet, amely alkalmazkodik járműve alakjához. A borítás gumiszalagokkal biztosítja, hogy jégeső esetén is a helyén maradjon. Ezt a rendszert pedig összecsomagolhatja, és bárhová magával viheti.

A legtöbb testre szabott autóhuzat több réteg erős és tartós szövetből készül. Azonban nem minden ilyen típusú autóhuzatot terveztek úgy, hogy megakadályozza a jégeső okozta károkat. Valójában sok huzat csak az UV-sugarak és a szennyeződések ellen nyújt védelmet.

Bejegyzés ugyanabból a kategóriából: