Category Utazás és turizmus

Az ősi csodák felfedezése – Hurghada kirándulások Luxor piramisaihoz

Induljon el egy lenyűgöző utazásra a fáraói civilizációban a Hurghada nyaralás induló egynapos kirándulásainkkal. Akár egy kényelmes buszos túrát, akár egy fényűző privát utat, akár egy kiscsoportos kalandot választ kisbusszal, megfejtheti a Királyok Völgyének titkait. Fedezze fel az ősi fáraók sírjait, köztük a legendás Tutanhamon királyét, és csodálja meg a Karnaki templom pompáját és Hatsepszut királynő építészeti csodáit. Fedezze fel a fáraók rejtélyeit, miközben meglátogatja a piramisokat, a rejtélyes Nagy Szfinxet és a figyelemre méltó Egyiptomi Múzeumot, amely számtalan történelmi kincsnek ad otthont.

Read More

Salzburg, Autriche

Szeressen bele Salzburg zenei városába

Salzburg városát Ausztria egyik legszebb városaként ismerik. De van egy jó ok, amiért sokan izgatottan várják a várost. Ez a város zeneileg is olyan tehetséges, hogy még ha nincs is zenei hajlama, akkor is biztosan jól fogja érezni magát a hely felfedezésében. 

Akár veleszületett szerelemmel rendelkezik a zene iránt, rengeteg dolog vár Önre, amint megérkezik ebbe az osztrák gyöngyszembe.

Read More

Szlovénia gyógyfürdői

Napjainkban a gyógy- és wellness-turizmus az egyetlen olyan ágazat, amely nem szenvedte el a recesszió negatív hatásait. Ehelyett az évek során tovább fejlődött és növekedett. Ennek valójában három fő oka van. Az első az, hogy a spa és wellness ajánlatok az időjárástól függetlenül, egész évben mindig rendelkezésre állnak.

Read More