Az ősi csodák felfedezése – Hurghada kirándulások Luxor piramisaihoz

Induljon el egy lenyűgöző utazásra a fáraói civilizációban a Hurghada nyaralás induló egynapos kirándulásainkkal. Akár egy kényelmes buszos túrát, akár egy fényűző privát utat, akár egy kiscsoportos kalandot választ kisbusszal, megfejtheti a Királyok Völgyének titkait. Fedezze fel az ősi fáraók sírjait, köztük a legendás Tutanhamon királyét, és csodálja meg a Karnaki templom pompáját és Hatsepszut királynő építészeti csodáit. Fedezze fel a fáraók rejtélyeit, miközben meglátogatja a piramisokat, a rejtélyes Nagy Szfinxet és a figyelemre méltó Egyiptomi Múzeumot, amely számtalan történelmi kincsnek ad otthont.

Felejthetetlen családbarát tevékenységek Hurghadában

Hozzon létre felejthetetlen családi emlékeket Hurghadán a minden korosztály számára alkalmas tevékenységek széles választékával. Vitorlázzon el egy csoportos tengeri hajókiránduláson, béreljen magánjachtot, vagy száguldozzon a hullámokon egy privát motorcsónakkal. Merüljön el az azúrkék vízben, hogy ússzon delfinekkel, figyelje meg ezeket a kecses teremtményeket, sznorkelezzen a vibráló tengeri élővilág közepette, és lazítson az Orange Bay-sziget vagy a Paradise érintetlen strandjain. Hurghada a családbarát kalandok paradicsomát kínálja.

Egy izgalmas sivatagi expedíció Induljon el egy izgalmas sivatagi szafarira.

Izgalmas kalandok gyerekeknek és tiniknek

A gyermekes és tizenéves családok számára Hurghada izgalmas tevékenységek egész sorát kínálja. Nézzen meg egy varázslatos delfinbemutatót, és tapasztalja meg, milyen öröm úszni ezekkel az intelligens tengeri lényekkel egy medencés környezetben. Érezd az adrenalinlöketet, miközben quadozol a hatalmas hurghadai sivatagban, egy lenyűgöző dzsiptúrán veszel részt egy beduin faluban, tevegelhetsz, és más izgalmas, fiatal felfedezőkre szabott kalandokban vehetsz részt.

Romantikus kirándulások nászutasoknak és pároknak

Hurghada megteremti a romantikus kalandok színterét, így ideális úti cél nászutasok és párok számára. Tapasztalja meg a quadozás izgalmát egy beduin táborban a naplementében, érezze a szelet a szárnyai alatt egy ejtőernyőzés során, és fedezze fel a víz alatti világot búvárkodással, ahol színes halak és gyönyörű korallzátonyok várják. Élvezze a luxus és a pihenés pillanatait a nyugodt Giftun-szigeten, élvezze a környezet nyugalmát kedvesével. Hurghada a kaland és a romantika tökéletes keverékét kínálja a meghitt kikapcsolódásra vágyó pároknak.

Delfinházi sznorkeles egynapos túra Hurghadából

A varázslatos találkozás Vegyen részt egy varázslatos egynapos túrán a Delfinházhoz Hurghadából, melynek ára $25,00. Legyen tanúja a delfinek kecsességének, miközben nézi és úszik velük. Élvezze a vízi sportokat, fogyasszon el egy finom ebédet, és élvezze a zökkenőmentes transzfert. Ez a kirándulás családok számára készült, és ideális tevékenység a gyerekek számára.

Szuper dzsip szafari kirándulás Hurghada sivatagi szafariról

Egy izgalmas sivatagi expedíció Induljon el egy izgalmas sivatagi szafarira a mi szuper dzsip szafari kirándulásunkkal, melynek ára $25,00. Fedezze fel a sivatagi tájat ATV quadokkal, Spider autókkal és 4×4-es járművekkel. Látogasson el egy beduin faluba, élvezze a tevegelés élményét, és élvezze a barbecue vacsorát egy hagyományos műsorral együtt. Ez a kirándulás kalandos estét ígér a sivatagi csillagok alatt.

Bejegyzés ugyanabból a kategóriából: