Mesés kert – inspirációk igényeseknek

Az álmaink kertje felé vezető ösvényen a telek megvásárlása jelenti az első lépést. Nem kell nagy kert ahhoz, hogy vendégeket fogadhassunk vagy különleges kiegészítőket helyezhessünk el. Minden kertben szükség van például kerti padra, függetlenül attól, hogy mekkora területről van szó, milyen stílusban rendezik be, és hogyan töltik szívesen szabadidejüket a ház lakói.

Kíváncsi arra, hogyan oldható meg a kerttervezés problémája, és milyen sokféle lehetőség áll a rendelkezésére? Készítettünk Önnek néhány inspiráló ötletet, melyekkel valószínűleg minden problémájára megoldást talál. Mielőtt belevágna, mielőtt spontánul tenne valamit, nézzen körül nálunk!

Padokkal szegélyezett ösvény: alap a nagy kertekben

Nincs is jobb dolog annál, ha az ember az otthon vagy az irodában átdolgozott hosszú órák után kiléphet a négy fal közül, és mélyen belélegezeti a friss levegőt! Ha nagy kertünk van, alakítsuk ki úgy, hogy rövid sétát tehessünk benne, de útközben bármikor leülhessünk pihenni egy padra. A kerti padokról általában hatalmas birtokok jutnak az emberek eszébe. A gyakorlatban azonban bármilyen alapterületű térben tökéletesen betöltik a funkciójukat.

Olvassa el a következő cikket: Fali lámpák a hálószobába – Milyen lehetőségeid vannak?

Olyan fali lámpákat kell választania, amelyek illeszkednek a hálószoba témájához. Próbáljon meg olyan fali lámpatesteket találni, amelyek illeszkednek a hálószobájában található fali dekorációhoz és bútorokhoz. Szánjon időt, és fedezzen fel minden falra szerelt világítási lehetőséget.

Kerti tó vízeséssel, híddal vagy szökőkúttal

A víz látványa megnyugtat. Akinek kerti tava van, tudja, milyen csodálatos, ha elmerülten szemlélheti a halak úszását, a vízi élőhely nyugalmát. Ha Ön is szeretne tavat, érdemes kényelmes kerti padot tennie mellé, hogy leülhessen és addig szemlélhesse a szépségét, amíg csak szüksége van rá. Ezek és a hasonló kedves kerti rejtekhelyek a háziak kedvencei, és a vendégeket is kellemesen meglepik.

A szökőkút ennél már komolyabb célkitűzésnek tűnik, és általában a gazdagság jelének tartják. A valóságban az ilyen berendezések egyáltalán nem olyan drágák vagy nehezen hozzáférhetők, mint az első látásra tűnik. Minden barkácsáruházban és színvonalas kertészeti szaküzletben megtalálhatók, de akár máshol is találkozhatunk velük. Némelyik szökőkút annyira impozáns, a működése annyira összetett, hogy órákig képesek vagyunk csodálni. Közben kellemesen felfrissülünk, és kipihenten foghatunk az újabb kihívásoknak.

Olvassa el a következő cikket: Alapvető karácsonyi díszek minden házhoz

Remek ötlet mini örökzöld fákat vásárolni otthonába. Ezek a mini fák karácsonyi díszek, amelyek szórakozást adhatnak azoknak a helyiségeknek, amelyek nem feltétlenül állnak a karácsony szempontjából.

Vendégváró lugas vagy tűzrakó hely

A hasznos mellett a kellemesről sem feledkezhetünk meg. Nyáron, a friss levegőn rengetegféleképpen tölthetjük szabadidőnket a szeretteinkkel és a barátainkkal. Az egyik legnépszerűbb dolog ilyenkor a grillezés és szabadtűzi sütögetés. A szaletliben nyugodtan leülhetünk, nem kell félnünk sem az erős széltől vagy esőtől, sem a túlzott napsütéstől. Használjuk a kerti padokat, és egy nagy asztalt is válasszunk, hogy több vendéget is kényelmesen elhelyezhessünk.

Ne feledje, hogy a saját kertje elsősorban a saját szükségleteinek és elvárásainak kell hogy megfeleljen. Merítsen tőlünk ötleteket, de a kerti padokat, pavilonokat és a többi bútort, valamint a javaslatainkat és a terveinket úgy használja fel, hogy megfeleljenek a háziak szükségleteinek. Ha kétségei vannak, vagy segítségre lenne szüksége, forduljon szakemberhez. A VidaXL szakértői csapata a tervezéstől a megvalósításig vezető összes lépés során az Ön rendelkezésére áll.

Bejegyzés ugyanabból a kategóriából: