A Nabla Secret Palette gyors áttekintése

A Nabla egy népszerű olasz márka, amely az egész világon egyre népszerűbb. A cég különböző sminktermékeket hozott forgalomba, ezek egyike a Secret Palette.

Secret Palette Áttekintés 

A Secret Palette egy vegán, cruelty free, 15 színből álló szemhéjfesték-paletta, amely 6 különféle összetételű termékkel büszkélkedhet, a bársony, az új gyémánt és az ultra matt árnyalatokkal. A szemhéjfesték talkumot és csillámot tartalmaz, és mind Olaszországban készült.

Nabla

Érték és csomagolás

Az esztétika szempontjából a márka gondoskodik arról, hogy a játékot a lehető legteljesebbé tegyék. A Secret Palette abszolút lenyűgöző külső csomagolással rendelkezik. A csomagolás részletei gyönyörűek. A paletta elülső részén egy bonyolult illusztráció látható, amelyet tovább javít a dombornyomott formatervezés.

Nabla

Ez a paletta mágneses zárral ellátott kartonból készül, mégis úgy érződik, hogy tartós. Belül egy tiszta, nagy tükröt fog látni, és az árnyalatok nevei egyértelműen fel vannak tüntetve.

Egy megfizethető árú palettának nagy előnye, hogy lenyűgöző csomagolással rendelkezik.

Érték szempontjából a Nabla szemhéjpúderek kiváló minőségüknek köszönhetően jó ár-érték arányt képviselnek.

A színek fejezik be a történetet

Rövid pillantás a palettára, és rögtön tudja, hogy meg akarja vásárolni. A rikító és a semleges színek tökéletes egyensúlyának köszönhetően könnyen belátható, hogy a Secret Palette rendkívül sokoldalú.

Annak ellenére, hogy a palettát késő tavasszal adták ki, a színek inkább nyárról őszre váltó időszakot képviselnek. A gazdag ékszerárnyalatok szinte az összes paletta jelenlegi trendjei, és ebben a Secret Palette egy kicsit megelőzi a játékot.

Teljesítmény és minőség

Az Ultra Matte a márka kiemelkedő formulája. Nemcsak gazdag pigmentet kínálnak, hanem nagyon könnyen kezelhetők és hihetetlenül selymesek. Soha nem lesz problémája a foltossággal és a matt árnyalatok keverésének nehézségeivel. Ezenkívül nem kell sok időt fordítania a teljes kiépítésre.

A Contigo és a Ghibli árnyalatok lenyűgözőek a ráncokban. A Mea Culpa ideális melegbarna a méret és a mélység hozzáadásához. Ha szeretne valamit, ami színesebb, akkor az Addiction és a Giulietta szórakoztató pop-upokat adhat Önnek, így belekóstolhat a dologba.

A Nabla folyékony fém és szatén árnyéka szintén hihetetlen. Intenzívek, simák és csodálatos fényt adnak a szemen. Ahogy a neve is sugallja, a folyékony fém receptúrájának fóliázott és fémes hatása van. A szatén árnyalatok viszont inkább gyöngyházvilágúak. Mindkettővel könnyű dolgozni.

A Nabla folyamatosan minőségi sminkkészítményeket készít minden költségvetéshez, a Secret Palette pedig a legnagyobb sikerük. A palettával való munka örömteli, és különféle textúrákkal és színekkel rendelkezik, amelyek segítségével kísérletezni lehet.

Bejegyzés ugyanabból a kategóriából: