Hogyan használd ki a sminkpalettáidat a legteljesebben?

Ha tudod, hogyan kell megfelelően használni ezeket az arcpasztákat, akkor a legjobbat hozhatod ki belőlük. Csak vegye figyelembe, hogy más típusú sminktermékekhez hasonlóan a bőrápolás mindig az első helyen áll. Ne felejtsd el először hidratálni az arcodat, mielőtt bármilyen sminket felvinnél rá.

A szemhéjfesték-paletták tökéletesen alkalmasak több, egymást kiegészítő árnyalat rétegzésére. Az alap szemhéjpúder három árnyalatot tartalmaz, nevezetesen sötét, közepes és világos árnyalatokat, sima vagy matt kivitelben, amelyek mindegyike a bőrszínedhez készült.

Hogyan használja a színkorrekciós palettákat?

Sok paletta gyakran ugyanazokat a színeket tartalmazza, amelyek jól illenek egymáshoz. A színkorrekciós paletták azonban teljesen más termék.

A legjobb színkorrekciós paletta különböző árnyalatú korrektorokat tartalmaz, amelyek a zöld szín ellentétes oldalain lévő színek semlegesítésére szolgálnak. Zölddel semlegesítheted a vöröset, sárgával bármilyen elszíneződést, barackszínnel pedig elrejtheted a csúnya sötét karikákat.

A színkorrigáló korrektorral az alapozó alá is rétegezhetsz, hogy a sminkelés után láthatatlan maradjon minden világos szín. Ezért fontos, hogy megtanulja a sminkpaletták tisztításának helyes módját, hogy mindig mentes legyen a baktériumoktól és a kórokozóktól. 

Hogyan használod a kontúrpalettákat?

Bár két különböző árnyalatú alapozóval, bronzosítóval, highlighterrel vagy concealerrel is kontúrozhatod az arcodat, egy highlighter vagy kontúrkészlet paletta minden szükséges árnyalatot tartalmaz, és mindegyiknek ugyanaz a textúrája.

Bőre természetes színéhez képest sötétebb árnyalatot is választhat, hogy árnyékot adjon az arccsontjára, valamint bárhová, ahol formázni szeretné. Eközben a bőrszínednél világosabb árnyalatot használhatsz az arcod azon részein, amelyek természetesen visszaverik a fényt, mint például a szemöldökcsontod és az arccsontod teteje. Mindezeket összemoshatod, ha rózsás árnyalatot használsz az arccsontod almáján.

Hogyan használod a szemhéjfesték palettákat?

A szemhéjfesték-paletták tökéletesen alkalmasak több, egymást kiegészítő árnyalat rétegzésére. Az alap szemhéjpúder három árnyalatot tartalmaz, nevezetesen sötét, közepes és világos árnyalatokat, sima vagy matt kivitelben, amelyek mindegyike a bőrszínedhez készült. Minden alkalommal, amikor szemhéjpalettát PinkPanda, ügyeljen arra, hogy olyan árnyalatokat válasszon, amelyek kiegészítik a bőrét, és mindenképpen csak fekete szempillaspirált használjon.

Bejegyzés ugyanabból a kategóriából: