Nyomtatás E-mail

RADIESZTÉZIA (FÖLDSUGÁRZÁSOK BEMÉRÉSE ÉS ÁRNYÉKOLÁSA)

A Földön nem létezne élet sugárzás nélkül.  A Föld belsejéből folyamatosan különböző frekvenciájú rezgések érkeznek a felszínre, s ezen sugárzások egy részének frekvenciatartománya az emberi szervezet működési frekvenciatartományába esik. Vannak olyan sugárzások, amelyek pozitívan hatnak ránk, és vannak amelyek kifejezetten károsak az egészségre. Megfigyelések szerint a betegségek 60-70 %-a összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal. Ha valaki hosszú évekig ugyan azon a helyen alszik, 3-4 év alatt figyelmeztető jelek, míg 5-8 év alatt súlyos betegségek alakulhatnak ki.

A földsugárzás negatív hatását mindenki saját magán is megfigyelheti.
Amennyiben Ön fáradtan ébred, felkelés után gyengének érzi magát, gyakran fáj a feje, ideges, ingerült, reumatikus fájdalmai vannak, emésztőrendszeri problémákkal küszködik, allergiás, vérnyomás problémái, alvászavarai vannak, éjfél és 3 óra között felébred és nehezen alszik vissza, gyanakodhat arra, hogy az egészségére ártalmas földsugárzásban van a fekhelye és/vagy a munkahelyén az íróasztala.

Az emberi szervezet nem képes hosszú időn át megbirkózni a patogén zónában érő negatív hatásokkal, s attól függően, hogy mely testrészt érintik a káros sugárzások, a legkülönfélébb betegségek kiváltó okai lehetnek: : szemromlás, cukorbetegség, ciszta, különböző daganatos betegségek, idegbetegségek, pánikbetegség, ízületi fájdalmak, migrén, allergia, asztma, emésztési panaszok, leukémia, szívbetegségek, magas vérnyomás, Parkinson-kór, Sclerosis Multiplex, gerinc– és vesebetegségek, meddőség, izomsorvadás, epekő, vesekő, alvászavar, mozgásszervi panaszok, hormonzavarok … stb.

A képzett radiesztéta szakember képes ezeket a sugárzásokat bemérni, és egy „tiszta”, sugárzásmentes helyet kijelölni a helységben. Ennek hiányában lehetőség van ú.n. árnyékoló lapok szakszerű telepítésével a káros sugárzás elterelésére ill. semlegesítésére.

 

Az elvégzett bemérésre és árnyékolásra garanciát vállalok!

Ára:

Fekvőhely helyszíni bemérése, semleges hely kijelölésével:
5.000 Ft/30 m²
Lakás -vásárlás előtti -helyszíni bemérése tanácsadással: 20.000 Ft/lakás
Kiszállási költség Orosházán:  
ingyenes
Kiszállási költség vidékre 100 Ft/km
Árnyékoló lap (Hartmann, Curry, Ley, Sz.György, vízér, törésvonal, elektroszmog árnyékoló) 8.000 Ft/db
Elektroszmog árnyékoló mobiltelefonhoz, laptophoz
3.000 Ft/db