Nyomtatás E-mail

CLARK TERÁPIA

Minden élő szervezet egy meghatározott sávszélességben és magasságban saját frekvenciákat küld.    A mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el.  Amikor a  legkisebb élőlényekbe- mint a rovarok és férgek-, nagyon gyenge árammal ilyen sajátfrekvenciákat vezettek, vagy elpusztultak, vagy kábultnak tűntek és a beavatkozást, nem heverték ki többé! A frekvencia-generátor segítségével a legyengült emberi szervezet, melynek immunrendszere már nem képes maga az adott baktériumokat, gombákat vagy parazitákat legyőzni, eredményesen megtisztíthatóvá válik.

Ezen felismerés Royal R. Rife (1888-1971) biokémikus nevéhez fűződik, aki elméletével  új utakat mutatott-többek közt- a daganatos betegségek kezelésében. Eredményeit azonban bizonyos gyógyszeripari érdekeltségek nem nézték jó szemmel, emiatt mind Őt, mind a vele szimpatizáló orvosokat ellehetetlenítették vagy életveszélyesen megfenyegették. Rife kutatási eredményeiből jó néhány frekvencialista maradt ránk, melyek eredményesen vethetők be a különböző betegségekkel szemben.

Dr. Clark– amerikai biológusnő-érdeme, hogy elsőként tette közzé megalapozott feltevését, miszerint a legsúlyosabb krónikus betegségek egész sora különféle paraziták okozta terheltséggel függhet össze.
A paraziták által kiválasztott mérgek, nagyon sok allergiát okozó anyagot tartalmaznak, amelyek különböző idegen fehérjék és savak által keletkeznek, ezért az egész szervezetünk állandó megterhelésnek és megerőltetésnek van kitéve, ezen anyagok elleni harc következtében.

Az BioWave frekvenciagenerátor segítségével az egyes kórokozók saját frekvenciájának beadásával azok néhány perc alatt elpusztíthatók.
Ha az áram minden organizmust kiöl, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy miért van szükség  több kezelésre? A válasz egyszerű: mivel az áram mindig a legrövidebb utat, illetve a legkisebb ellenállást keresi, a kezelés minden esetben a szervek felszínén folyik. Ez azt jelenti, hogy amennyiben idegen organizmusok telepedtek meg a szervezetben belégzés vagy szennyezett táplálék útján, csak azok kerülnek kiirtásra, amelyek a mindenkori alkalmazás során az áram által elérhetőkké váltak.

A Clark-terápia lényegében az emberi szervezetben élősködő parazitákat (vírusokat, gombákat, baktériumokat) veszi célba.
Mivel teljesen fájdalommentes, gyerekeknél is biztonsággal alkalmazható.


Mikor segíthet a Clark-terápia?

Fontos leszögezni, hogy a mikroorganizmusok nem a szervezet ellenségei, hiszen nélkülük nem működhetnének pl. az anyagcsere folyamatok, és a szervezet számos funkciója. A gombák, baktériumok, vírusok - bármilyen meglepően hangzik is - a szervezet helyreállító folyamatainak szerves közreműködői. Ám túlzott mértékű elszaporodásuk nagyon kellemetlen tüneteket okozhat, és anyagcseretermékeikkel jelentősen legyengíthetik a szervezetet.
A frekvenciaterápia jelentősége, hogy - ellentétben a széles spektrumú antibiotikumokkal- csak a problémát okozó mikroorganizmust,  és csak a szükséges mennyiségben pusztítjuk el, így nem avatkozunk be durván a szervezet regenerációs folyamataiba.
Gyakorlatilag bármilyen betegség, amelynek hátterében valamilyen kórokozó sejthető, jól kezelhető a Clark-terápia segítségével.  Sok esetben már az első kezelés után érezhető a javulás.

A terápia hatékonyságának növelése érdekében másfajta kezeléseket  ill. gyógyhatású szereket is alkalmazunk.

Ára: 4 000 Ft/alkalom - F-Scan gépen