Nyomtatás E-mail

BIOREZONANCIÁS ÁLLAPOTFELMÉRÉS MAGNETSPACE KÉSZÜLÉKKEL

 

A MAGNETSPACE integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát, és egyéb más tudományokat. Elméleti alapja a kvantumfizika és gyógyászat. A készülék a legmodernebb elektrotechnikát alkalmazza a test sejtszintű felméréséhez, és feltérképezi annak kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A felmérés során átfogó képet kapunk a tesztalany egészségi és energetikai állapotáról.

A vizsgálat gyors, precíz, és teljesen non-invaziv. A készülék elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint az EKG.

Az állapotfelmérés során kiderül, hogy milyen hiányállapotok, elváltozások, káros hatások, stressz, stb. jellemzik a szervezetet, amelyek akadályozzák a normális működését.

A vizsgálat gyors és teljesen fájdalom mentes, ezért gyermekeknél is ideális - akár már csecsemő kortól végezhető.

A MAGNETSPACE teljes körű elemzést végez, így már jóval a tünetek megjelenése előtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett elváltozásokat. A korai felismerés pedig lehetővé teszi, hogy az elváltozást időben visszafordítsuk az alkalmazott terápiák segítségével.

A készüléket orvosi műszerré nyilvánították. Gyorsasága és pontos eredményei miatt -külföldön és Magyarországon egyaránt- számos kórházban, klinikán, orvosi rendelőkben, mentőállomáson alkalmazzák. Pl.: Miskolci Mentőszolgálat, SOTE Gyermekklinika (csecsemő intezív oszt.), BETHESDA Gyermekkórház, Semmelweis Egyetem II. sz Belgyógyászati Klinika, MÁV kórház, Siklósi kórház, Szigetvári kórház .... és még sokan mások)

 

Az állapotfelmérés során a test alábbi területeit nézzük át:

 

1. A szervezetben előforduló nyomelemek, vitaminok, ásványi anyagok mennyiségi elemzése (Ca, Fe, Se, Zn,.... vitaminok, stb.)

2. Toxinok mennyisége

3. Vércukorszint elemzés

4. Reumás csontbetegségek előfordulása

5. Csontsűrűség elemzés

6. Csontbetegségek jellemzőinek elemzése

7. Agyi idegek állapotának elemzése

8. Tüdőfunkció

9. Gyomor- és béltraktus működése

10. Keringés, és agyi erek állapota

11. Epehólyag működésének elemzése

12. Máj működése

13. Hasnyálmirigy

14. Vese

15. Prosztata

16. Férfi szexuális funkciók jellemzőinek vizsgálata

17. Nőgyógyászati elemzés

18. Hormon rendszer

19. Immunrendszer

20. Bőr analízis

21. Mell analízis

22. Endokrin rendszer

23. Nehézfémek

24. Vegyi allergének

25. Aminosavak

26. Szemek állapota

27. Fizikai állapot, testelemzés, elhízás (zsír-, izomtömeg, stb.)

28. Paraziták

 

Teljes körű állapotfelmérés során a kapott eredményt pontosítjuk a Salvia Voll készülékkel végzett vizsgálattal, valamint egy étel allergia/intolerancia teszttel.

Teljes körű állapotfelmérés ára: 12 000 Ft

 

 

F-SCAN  PARAZITAÍRTÓ ÉS BIOREZONANCIA TERÁPIA

Az F-SCAN egy svájci fejlesztésű, számítógép vezérelt multifunkciós készülék, melynek segítségével több, mint 250 kórokozó név szerinti szűrése lehetséges a frekvenciáik alapján.

Előfordul, hogy olyan kórokozót talál a szoftver, amely nem szerepel az adatbázisban, de mivel megtalálta a frekvenciáját, így kezelhetővé válik.
Az adatbázis tartalmazza az összes Clark-frekvenciát, a Rife-frekvenciákat, illetve kb. 900 programot a biorezonanciás kezelésekhez.

A készülékkel lehetőség nyílik akut és krónikus fertőzések, bakteriális, vírusos, gombás betegségek kezelésére is. Pl.: mandulagyulladás, megfázás, fülgyulladás, influenza, hüvelyi fertőzések, méhnyakgyulladás, HPV fertőzés,  szemölcsök, húgyúti fertőzések, szem kötőhártya gyulladás, hasmenés ..... stb. kezelésére
A biorezonanciás kezelések szükség esetén mágnesterápiával is kombinálhatók.


Ára: 4 000 Ft/alkalom